joi, 13 iunie, 2024

VIDEO Mamă cu copil de doi ani în brațe, spulberată de o camionetă

VIDEO Mamă cu copil de doi ani în brațe, spulberată de o camionetă

Facebook
Twitter
Email

O tânără și copilul ei, pe care îl ținea în brațe, au fost spulberați de o camionetă, pe un drum național din județul Buzău. Accidentul s-a produs în jurul orei 11,30, pe trecerea de pietoni aflată în fața școlii din comuna Smeeni.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea mamei, în vârstă de 21 de ani, singura care a necesitat îngrijiri medicale.

Potrivit polițiștilor buzoieni, autoutilitara condusă pe direcția Maxenu către Smeeni, de către un șofer în vârstă de 65 de ani, din orașul Pătârlagele, a surprins și accidentat o femeie în vârstă de 21 de ani, din Brădeanu, care se angajase în traversarea șoselei, în zona marcajului pietonal.

Aceasta avea în brate un copil, în vârstă de doi ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea femeii, care a fost preluată de ambulanță pentru îngrijiri medicale. Evenimentul care se putea încheia tragic a fost surprins de o cameră de supraveghere din comună.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Traficul rutier pe DN 2C, în Smeeni, a fost dirijat câteva zeci de minute, din cauza evenimentului.

Localnicii spun că trecerea de pietoni din fața școlii gimnaziale este extrem de periculoasă. Cel puțin cinci evenimente rutiere, soldate cu victime, s-au produs numai anul acesta. Sătenii spun că cei care traversează pe aici trebuie sa fie foarte de atenți, chiar dacă în mod normal aici șoferii ar trebui să oprească și să acorde prioritate pietonilor.

La începutul anului 2023, o elevă de clasa a VII-a a fost accidentată pe această trecere de pietoni, în timp ce se îndrepta alături de colega sa către scoală. Ambele fete s-au angajat în traversarea drumului, însă una dintre ele a fost luată pe capota unei mașini, exact când se afla pe zebră. Adolesecenta, în vârstă de 13 ani, a fost proiectată la un metru de mașina condusă de un șofer în vârstă de 83 de ani.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.