marți, 23 aprilie, 2024

Mamă cu cele două fiice ale sale, rătăcite azi-noapte într-o pădure din comuna Năeni

Mamă cu cele două fiice ale sale, rătăcite azi-noapte într-o pădure din comuna Năeni

Facebook
Twitter
Email

O femeie și cele două fiice ale sale s-au rătăcit într-o pădure din comuna buzoiană Năeni, unde au mers pentru a aduna crengi pentru foc. Mama și fetele s-au rătăcit iar dimineață, când rudele au văzut că nu dau de ele, au anunțat Poliția.

Vineri, 28 aprilie 2023, în jurul orei 19.20, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Merei au fost sesizați cu privire la faptul că Feraru Violeta, în vârstă de 35 de ani, ar fi plecat împreună cu cele două fiice ale sale Feraru Izabela de 11 ani și Feraru Maria de 5 ani, în extravilanul pădurii din localitatea Vărf, sat Năeni.

Mama femeii de 35 de ani a sunat la 112 în zorii zilei, pentru a cere ajutorul autorităților. Poliţiştii au demarat de îndată verificări și activități specifice de căutare a persoanelor dispărute, ajutați de jandarmi și voluntari din localitate.

„Persoanele care pot furniza informații ce ar putea conduce la găsirea acestora sunt rugate să apeleze la numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, transite IPJ Buzău.

Rudele își fac griji, mai ales că în ultimele zile un urs a făcut prăpăd în satele din apropiere. În comuna Merei, aflată la circa 20 de kilometri distanță de Năeni, mai multe animale domestice au fost sfâșiate de sălbăticiune. De asemenea, se plâng rudele, pe timpul nopții, temperaturile scad foarte mult, iar femeia plecase după lemne cu papuci în picioare.

Semnalmente:

Mama are  1,50 m înălțime, 65 de kilograme, ochi căprui, păr roșcat scurt. Ultima dată când a fost văzută purta blugi negri, hanorac maro cu glugă și papuci de plastic.

Izabela are 1,65 m înălțime, aproximativ 50 de kilograme și păr lung castaniu. Ultima dată când a fost văzută purta blugi gri, hanorac gri și pantofi sport albi.

Feraru Maria are 1,30 m înălțime, aproximativ 30 de kilograme și par castaniu prin în coadă . Ultima dată când a fost văzută purta pantaloni negri cu buline roșii, bluză de trening roșie și pantofi sport albi.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton