miercuri, 21 februarie, 2024

Mai multe magazine din Buzău care vând telefoane mobile au fost sparte în ultima săptămână

Mai multe magazine din Buzău care vând telefoane mobile au fost sparte în ultima săptămână

Facebook
Twitter
Email

O serie de spargeri la societăți din Buzău care comercializează telefoane mobile au fost înregistrate în ultima săptămână. Autorul furturilor este un tânăr de 21 de ani, din Buzău, care a fost prins joi, de polițiștii locali, după ce au primit semnalmentele de la anchetatorii Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipală.

Pe 17 iulie, o patrulă de polițiști locali din cadrul Serviciului Circulație și Disciplină Rutieră, aflați pe str. Ostrovului, l-au identificat după semnalmente, pe B.M., în vârstă de 21 ani, autorul unui furt de telefon mobil dintr-un magazin situat pe str. Cuza-Vodă.

Bunul furat, găsit asupra sa, a corespuns tipului de telefon și IMEI-ului. Făptuitorul a fost predat organelor de urmărire penală pentru continuarea cercetărilor.

Din cercetările efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipală a rezultat că buzoianul este principalul bănuit în cazul altor două furturi de telefoane mobile, fapte comise pe 11 și 13 iulie, pe raza municipiului.

Toate cele trei telefoane sustrase au fost recuperate de către poliţişti şi predate părţilor vătămate. Poliţiştii de investigaţii criminale continuă cercetările pentru a stabili dacă bănuitul a mai comis astfel de fapte.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.