sâmbătă, 2 decembrie, 2023

MACABRU! Cadavrul unei tinere, sprijinit de un copac din Parcul Crâng

MACABRU! Cadavrul unei tinere, sprijinit de un copac din Parcul Crâng

Facebook
Twitter
Email

Un buzoian a descoperit în această dimineață trupul unei femei care zăcea fără suflare lângă un copac din apropierea Obeliscului. Lângă cadavru se afla o doză de bere, desfăcută, iar în geantă polițiștii au găsit un flacon de medicamente, indiciu care ar putea conduce către varianta unei sinucideri. Un buzoian care își plimba câinele prin parc, în jurul orei 7.30, a zărit femeia care părea că stă sprijinită cu spatele de trunchiul unui copac. După ce s-a apropiat, a constatat că nu mișcă și a alertat imediat un echipaj de poliție locală. Aceștia au chemat criminaliștii, pentru a investiga împrejurările în care a murit femeia.

Cadavrul a fost descoperit pe o alee din imediata vecinătate a locului de joacă de la Obelisc. Era îmbrăcată cu o bluză galbenă și blugi albaștri, iar între șold și mâna dreaptă se afla o doză de bere, desfăcută. Oamenii legii au descoperit, în geanta femeii, un flacon de medicamente. Au aflat, de asemenea, din actele de identitate că avea 39 de ani și era din Buzău.

Anchetatorii nu exclud varianta unei sinucideri, prin intoxicare cu medicamente, luate împreună cu berea. Probabil, atunci când a conștientizat că îi este rău s-a așezat singură lângă copac, unde a și survenit decesul, pe timpul nopții.

La autopsie va reieși dacă tânăra și-a pus capăt zilelor sau a murit din cauza vreunei afecțiuni, în timp ce trecea noaptea prin parcul Crâng. Nu au fost găsite semne de violență.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.