Lucruri de luat în considerare atunci când alegi un cazino!

Alegerea unui cazino presupune o muncă de cercetare care nu ar trebui să dureze mai mult de 10 minute. Nu trebuie să cauți informații greu de găsit ci să găsești la cazinoul tău preferat anumite detalii care să confirme faptul că este de încredere. Îți vom exemplifica toate aceste lucru doar pentru a te ajuta să identifici mult mai bine și mai eficient cazinourile care nu încearcă doar să te păcălească.

Operatorul și licența

- Promo -

Licența unui cazino online este primul indiciu care îți spune că acel cazino este cunoscut și în ochii legii, dar și în ochii organelor de stat care se ocupă de reglementarea jocurilor de noroc din România. De cele mai multe ori, cazinourile care oferă servicii de sloturi precum Book of Ra gratis sunt licențiate de aceeași instituție, ONJN. Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc este cadrul legal care se ocupă de licențierea acestor cazinouri.

Dacă la cazinoul la care tu te joci, nu vei vedea o astfel de licență, sub nicio formă nu ar trebui să continui să te joci acolo deoarece ești în pericol să îți pierzi și banii, dar riști și să îți fie folosite toate datele personale în scopuri care nu te avantajează. De ce este atât de importantă această licență? Deoarece dovedește jucătorilor că operatorul are intenții bune. Nu este ușor să obții licența pentru jocuri de noroc. Trebuie să respecți niște reguli și anumite standarde. Dacă un cazino își asumă aceste lucruri, înseamnă că are intenții bune.

Securitatea

Jucătorii își oferă datele personale operatorului. Înregistrarea unui cont de jucător implică un schimb de date pe care echipa de validare le folosește pentru a determina dacă cel care a creat și urmează să folosească contul de jucător îndeplinește toate condițiile specificate în regulament. Cazinoul online trebuie să asigure securitate atât pentru datele personale ale clienților, dar și pentru banii și tranzacțiile financiare demarate de aceștia.

Într-o zi obișnuită de gambling, un jucător de cazino se poate implica și în 5 tranzacții financiare prin mai multe metode de pariere. Nu ai cum să știi dacă banii tăi sunt în siguranță. Trebuie să verifici metodele de plată pe care cazinoul le aprobă și cât de sigure sunt acestea. Pentru a recunoaște un comportament suspicios al cazinoului, încearcă să identifici câte metode de plată există. Cu cât sunt mai multe, cu atât cazinoul este mai sigur. Dacă are 10 metode de plată, acesta sigur a trebuie să semneze contracte cu fiecare și implicit să respecte o serie de condiții speciale.

Software-ul

În tot acest articol, toate indiciile se reduc la un singur lucru. Cât de mult a investit cazinoul în experiența pe care o oferă jucătorilor și cât de mult se gândește la bunăstarea acestora în timpul sesiunilor de gambling desfășurate. Un cazino de top nu se va da niciodată înapoi de la a face investiții corecte și asumate pentru a crea o platformă de gambling 100% funcțională, fluidă și care răspunde foarte repede la toate cerințele jucătorilor.

Dacă te vei loga pe platforma de gambling și vei descoperi defecțiuni, vei observa că jocurile se încarcă destul de greu și că majoritatea ofertelor și promoțiilor nu sunt valabile, acelea sunt semne care ar trebui să te încurajeze să părăsești cazinoul respectiv. O echipă care nu este suficient de implicată în construirea unui mediu prielnic pentru gambling nu este o echipă care merită jucători.

Ofertele

Exact cum am precizat și în paragraful anterior, ofertele și bonusurile oferite de fiecare cazino online sunt indicii foarte bune pentru a valida alegerea unui cazino. Există unele oferte din mediul de gambling online care deși sună foarte convenabile, este practic imposibil să te alegi cu ceva în urma participării. De aceea te invităm mereu să citești foarte bine secțiunea de termeni și condiții. Acolo găsești toate detaliile despre o ofertă. Cazinoul este obligat să scrie acolo absolut orice detaliu legat de un bonus oferit.

Dacă nu vei reuși să găsești secțiunea de termeni și condiții, probabil ar trebui să declari acel cazino închis pentru tine și să nu mai calci niciodată acolo. Dacă aceștia nu sunt transparenți, înseamnă că au ceva de ascuns.

Serviciul clienți

Și suportul oferit clienților poate fi un barem foarte bun de folosit atunci când alegi un cazino. Implicarea cazinoului este semnul perfect de adopție sau de rejectare a unui operator. Dacă echipa este disponibilă non-stop pentru a ajuta un jucător, este un lucru de lăudat. Dacă nu vei reuși să apelezi nici măcar la un membru din grupul de suport al cazinoului, probabil că acela nici nu există, iar activitatea ta pe acel cazino ar trebui să se încheie.

Concluzie

Cele mai de succes cazinouri au fost și printre cele care au câștigat zeci de premii pentru calitatea serviciilor oferite. Tu ești clientul cazinoului și nu ar trebui să fii ezitant în momentul în care ai cereri. Fii pretențios și nu te juca oriunde!

Fii Reporter