joi, 18 aprilie, 2024

Lucrările de refacere a drumului național 10 încep abia la toamnă

Lucrările de refacere a drumului național 10 încep abia la toamnă

Facebook
Twitter
Email

Drumul Național 10, care leagă Muntenia de Ardeal, este afectat în 25 de puncte după alunecările de teren din ultima perioadă. Conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a dat însă asigurări că va aloca bani din bugetul de lucrări pentru refacerea șoselei.

Din păcate, lucrările nu vor începe prea curând, din cauză că trebuie efectuate demersurile legale pentru atribuirea lucrărilor, proceduri care nu se pot finaliza abia la toamnă.

Vești sumbre în ceea ce privește situația drumului național 10 care leagă Muntenia și Ardealul. Afectată de alunecările de teren din această primăvară, șoseaua va fi reparată cu bani alocați de Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Autoritățile buzoiene caută soluții pentru efectuarea urgentă de reparații în cele mai critice puncte ale drumului, acolo unde, în prezent, se circulă alternativ, pe o singură bandă.

Pe lângă alunecările de teren de la Măgura, Viperești și Gura Siriului, probleme sunt și pe viaductul Giurca, unde a aparut o groapă în asfalt in care poate încăpea chiar o roată de mașină.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.