duminică, 19 mai, 2024

Lucian Romașcanu laudă proiectele culturale derulate în ultimele zile la Buzău

Lucian Romașcanu laudă proiectele culturale derulate în ultimele zile la Buzău

Facebook
Twitter
Email

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a lăudat administrațiile locale din Buzău și Râmnicu Sărat, în urma organizării unor evenimente culturale în weekend-ul trecut.

Romașcanu a precizat într-o postare pe social media, că cei doi edili, Constantin Toma și Sorin Cîrjan, au meritul de a fi lansat nenumărate proiecte culturale de ținută.

„Administrațiile Buzăului și Râmnicului Sărat, primarii PSD Constantin Toma și Sorin Cîrjan dau celor două comunități ocazii nenumărate de a se bucura de proiecte culturale de ținută.

Sâmbătă 17.09, am participat la două evenimente frumoase,

– A treia ediție a festivalului Valeriu Sterian de la Rm. Sărat, o binevenită manifestare în memoria marelui folkist și conștiință trează a României pre și post decembristă

– Serata organizată de BIAF – Buzău International Arts Festival, unde Ministerul Culturii a fost finanțator. Am avut bucuria întâlnirii cu mulți oameni deosebiți, în special cu Michele Placido, actorul ce ne-a ținut în fața micilor ecrane cu rolul comisarului Cattani din Caracatița.

Duminică s-a deschis celebrul festival Toamna Buzoiană unde, împreună cu ministrul favorit al românilor, Petre Daea, am vizitat standurile fermierilor buzoieni. Bravo, Buzău!” a mai spus pe social media, ministrul Culturii, Lucian Romașcanu.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.