miercuri, 21 februarie, 2024

Lucian Romașcanu laudă autoritățile Buzăului pentru organizarea celei de-a doua ediții a festivalului „Buzăul lui Marghiloman”

Lucian Romașcanu laudă autoritățile Buzăului pentru organizarea celei de-a doua ediții a festivalului „Buzăul lui Marghiloman”

Facebook
Twitter
Email

Minsitrul Culturii, Lucian Romașcanu, a fost prezent joi seara la deschiderea celei de-a doua ediții a festivalului Buzăul lui Marghiloman, ce se desfășoară în perioada 14-17 iulie.

„Felicitări primarului Constantin Toma, vice-primarului Oana Matache, echipelor lor pentru un eveniment reușit! Primarul Constantin Toma, un excelent primar, a înțeles din prima zi că fără cultură și educație o comunitate nu poate fi ridicată. Din postura mea vremelnică de ministru al culturii îndemn pe toate autoritățile locale să investească, pe cât se poate de mult, în cultură iar răsplata va fi pe măsură!” a precizat ministrul Culturii într-o postare distribuită pe social media.

Evenimentul cultural este organizat de primăria municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” în grădina Vilei Albatros. Accesul este liber pentru toți iubitorii de frumos și se face începând cu ora 19:00

Programul evenimentului cultural Buzăul lui Marghiloman ediția a doua:

Vineri 15 iulie: Rockabella / The Kriptonite Spraks / Bianca Mihai / Dora Gaitanovici / Robin and The Backstabbers
Sâmbătă 16 iulie: Toulouse Lautrec / Grimus / Jurjak
Duminică 17 iulie: Bogdan Simion / Paulina / Raluk & Balkanic

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.