sâmbătă, 24 februarie, 2024

Locuri de muncă în Urziceni. Oferte în agricultură și domenii tehnice

Locuri de muncă în Urziceni. Oferte în agricultură și domenii tehnice

Facebook
Twitter
Email

Candidații aflați în căutarea unor noi locuri de muncă în Urziceni pot găsi oferte în agricultură, comerț, domenii tehnice sau în domeniul medical.

Tot mai multe oferte de la companii recunoscute din România apar pe platforma www.ejobs.ro pentru candidații care caută locuri de munca Urziceni. Ocaziile de a obține un post bine plătit pentru acest oraș nu lipsesc. În lunile ianuarie și februarie, sunt șanse noi de angajare în domenii tehnice, în domeniul agricol, în magazinele de tip discount, dar și la clinici medicale private.

 

Vânzător – magazin de tip discount

Desemnată Angajator de Top în România timp de patru ani la rând, compania cu capital german care operează mai multe magazine de tip discount, caută personal pentru un post de vânzător în orașul Urziceni. Candidatul potrivit trebuie să aibă minim studii gimnaziale finalizate, să fie punctual, rezistent la stres și să fie capabil să lucreze în echipă.

Beneficiile care se oferă pe lângă salariu sunt motivante: tichete de masă, bonusuri, prime ocazionale, asigurare medicală privată și zile libere în plus. Pachetul de asigurare medicală cuprinde și alți membri ai familiei, ceea ce constituie un avantaj.

 

Inginer constructor 

Una dintre cele mai cunoscute companii de construcții cu capital austriac, prezentă în România din 1991, caută un inginer constructor cu experiență pentru zona Urziceni, Buzău, Ploiești. Candidatul ideal trebuie să aibă o diplomă în construcții civile sau hidrotehnice, să vorbească fluent limba engleză, să aibă cunoștințe solide de Autocad și programe uzuale de calculator, în special Excel. De asemenea, experiența în proiectare constituie un avantaj, precum și experiența în estimarea costurilor.

 

Agent de vânzări – domeniul agricol

Tot mai multe oferte de lucru apar pe platforma www.ejobs.ro pentru agenții de vânzări în domeniul agricol. O companie din acest domeniu caută agenți pentru orașele Urziceni, Țăndărei sau Slobozia. Candidatul ideal trebuie să aibă studii superioare în domeniu, abilități comerciale, permis de conducere și, eventual, cunoașterea fermierilor din zonă, ceea ce ar constitui un mare avantaj.

Se oferă un salariu fix, dar și comisioane din vânzări, mașină și telefon de serviciu. Agenții de vânzări ai companiei pot beneficia și de programe de instruire și dezvoltare a abilităților comerciale.

 

Asistent medical – clinică privată

Una dintre cele mai cunoscute clinici private din țară, cu reprezentanță și în orașul Urziceni, caută asistent medical cu experiență. Candidatul ideal trebuie să aibă experiență în recoltarea și manipularea probelor biologice, să fie sociabil și să răspundă cu amabilitate nevoilor clienților. Studiile de specialitate, autorizația de liberă practică și asigurarea malpraxis sunt esențiale pentru a candida pe acest post.

 

Candidații pot cauta de asemenea pe ejobs joburi si în străinătate ca locuri de munca Anglia. Posturile disponibile sunt pentru tot felul de meserii sau stagii de internship.

Poți accesa eJobs.ro și te îndemnăm să cauți locuri de munca localitatile preferate, pentru a descoperi care sunt opțiunile momentului. Iar în cazul în care cele cu prezență la birou nu te satisfac, există firește și numeroase variante remote!

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.