joi, 29 februarie, 2024

Localitatea Cândești, zona în care porcii mistreți apar în fața mașinilor

Localitatea Cândești, zona în care porcii mistreți apar în fața mașinilor

Facebook
Twitter
Email

O tânără din Pătârlagele a fost la un pas de moarte, marți seara, după ce mașina pe care o conducea a izbit un porc mistreț și era să se răstoarne. Evenimentul s-a produs la Cândești, 15 kilometri distanță de Buzău, zonă în care cu aproape doi ani în urmă o femeie de 31 de ani și-a pierdut viața după o întâmplare identică.

Potrivit poliției, un autoturism condus de o femeie de 36 ani, din orașul Pătârlagele, care se deplasa pe DN 10, a lovit mortal un porc mistreț. Femeia se deplasa cu mașina personală dinspre Buzău către Berca, în momentul în care animalul i-a ieșit în față.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. De asemenea, polițiștii au anunțat reprezentanții AJVPS Buzău, în vederea ridicării exemplarului. Nu este primul accident provocat de mistreți.

Tot la Cândești, în iulie 2016, o tânără în vârstă de 31 de ani, mamă a doi copii, și-a pierdut viața după ce șoferul mașinii în care se afla a încercat să evite un porc mistreţ ieşit pe şosea.

Șoferul, de 35 de ani, din comuna Scorţoasa, preot la o parohie din Unguriu, conducea un autoturism pe DN 10, iar la un moment dat, în afara localităţii Cândeşti, un porc mistreţ a ieşit pe şosea.

În urma accidentului, sora bărbatului, care nu purta centură de siguranţă, a ieşit prin parbriz. În urma leziunilor suferite, femeia a murit la Spitalul Judeţean din Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.