joi, 22 februarie, 2024

Live4Fit – cea mai nouă și modernă sală de fitness din Buzău anunță marea deschidere

Live4Fit – cea mai nouă și modernă sală de fitness din Buzău anunță marea deschidere

Facebook
Twitter
Email

Buzoienii sunt invitați la sport în cea mai nouă și modernă sală de fitness, care își deschide porțile vineri, 12 august. Noua sală de fitness, care este situată la parterul Galleria Mall, are o suprafață de 1200 de metri pătrați, poziționând-o drept cea mai mare sală din Buzău.

Sala Live4Fit funcționează pe sistemul SELF-SERVICE, abonamentele putând fi achiziționate atât prin descărcarea unei aplicații în telefon (aplicația de mobil UPfit.today, prin completarea codului LIVE4FIT), sau la recepție, în incinta sălii. Sala oferă programe de antrenament personale și de grup, ajutând astfel membrii să atingă și să-și mențină o stare fizică excepțională. Toți instructorii sunt antrenori certificați cu experiență în antrenamentul fitness și oferă asistență personalizată nevoilor fiecărui client.

Dan Grozea, multiplu campion la diferite categorii de culturism, component al Lotului Național al României de culturism și fitness și proprietarul sălii Live4Fit, a declarat: ” Scopul meu este să inspir și să ghidez fiecare membru pentru a-l ajuta să devină cel mai bun, indiferent că vine pentru un sport în scop recreativ sau pentru performanță. Am investit în această sală toată energia și experiența cumulată în cei 23 de ani de practică, dar și cele mai moderne echipamente de fitness, cel mai mare spațiu și o echipă de antrenori foarte bine pregătiți.

Live4Fit este mai mult decât o sală, este o familie în care se vor regăsi toți membrii și unde mă voi implica activ în programele cu privire la antrenament, nutriție și suplimente, cât și la nivel motivațional”.

Cei interesați pot vizita sau se pot antrena gratuit în perioada 12- 15 august, ulterior accesul fiind pe bază de abonament, pentru un program între orele 06:00 – 23:00. Pe lângă beneficiile obișnuite sala oferă membrilor săi:

Cel mai mare număr de echipamente de forță raportat la suprafața sălii
Studio de fitness pentru grupuri mari și clase cu antrenori certificați
Servicii de instruire personală
Distribuitor automat pentru achiziționare suplimente
Spațiu aerisit, duș și băi individuale
Parcare gratuită

”Fiind practicant de Bodybuilding de mai bine de 23 de ani la nivel profesional și având recunoașterea IFBB Trainer International cunosc importanța antrenamentului într-o sală construită profesional și cu echipamente de ultimă generație. Sunt convins că membrii noștri vor avea cu adevărat o experiență grozavă de antrenament în noua sală”, a continuat Dan Grozea.

Informații suplimentare, cât și orarul și programul pentru clasele de aerobic pot fi accesate pe pagina web a sălii www.live4fit.ro, sau pe rețelele de socializare Facebook LIVE4FIT și Instagram live4fit.bz.

Despre Live4Fit: Live4fit este cea mai mare sală de fitness din Buzău, care funcționează sub forma SELF-SERVICE și dispune de aparate de ultimă generație, special concepute pentru a oferi experiența maximă a unui antrenament. Sala este înființată de Dan Grozea, practicant de Bodybuilding de mai bine de 23 de ani atât la nivel de sport recreativ cât și de performanță, membru al Lotului Național al României de culturism și fitness, multiplu campion la diferite categorii de culturism, cu participări la competiții interne și internaționale și IFBB International Personal Trainer. Sala este situată la parterul mall-ului Galleria Mall, din Str. Galeriei, nr 2, Buzău. Mai multe informații pe www.live4fit.ro și pe rețelele de socializare Facebook LIVE4FIT, Instagram live4fit.bz.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.