VIDEO Taximetrist rănit într-un carambol, la intrare în Buzău. Patru mașini implicate în eveniment

Un accident cu patru autoturisme implicate s-a produs, joi seară, la intrare în Buzău. Un taxi cu client la bord a fost izbit în spate și împins în alte două autoturisme de pe contrasens. Șoferul mașinii care a provocat carambolul, un tânăr de 29 de ani, consumase băuturi alcoolice.

Un tânăr băut bine a produs un accident care putea avea urmări grave la ieșirea din Buzău, la mică distanță de urcarea pe podul de la Mărăcineni.

Şoferul care a produs accidentul rutier se deplasa la volanul autoturismului său Audi, dinspre Buzău către Mărăcineni, în momentul în care a lovit în spate un taxi, pe care l-a proiectat în alte două mașini.

După testarea cu aparatul etilotest, oamenii legii au stabilit că tânărul consumase alcool, rezultatul indicând o valoare de 0.98 mg alcool pur în aerul expirat. Taxiul a fost grav avariat, însă nicio persoană nu a suferit vătămări grave.

Şoferul vinovat de producerea accidentului riscă de la unu la cinci ani închisoare întrucât valoarea alcoolemiei a fost stabilită la peste 0,5 g/l alcool pur în sânge.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI