vineri, 12 iulie, 2024

Laboratorul de Microbiologie Medicală al SJU Buzău lansează servicii noi pentru pacienți prin Compartimentul de Biologie Moleculară

Laboratorul de Microbiologie Medicală al SJU Buzău lansează servicii noi pentru pacienți prin Compartimentul de Biologie Moleculară

Facebook
Twitter
Email

Laboratorul de Microbiologie Medicală al Spitalului Județean de Urgență (S.J.U.) Buzău, prin Compartimentul de Biologie Moleculară, asigură acoperirea testării genetice pentru anumite patologii, prin tehnologia de ultima generație și prin personalul medical specializat, cu scopul de a oferi tuturor pacienților cele mai confortabile și fiabile servicii medicale, într-un mediu sigur și profesionist.

Tehnologia de ultimă generație permite diagnosticarea și tratarea diverselor patologii, folosind tehnici minim invazive.

În cadrul Laboratorului de Microbilogie Medicală al S.J.U. Buzău se pot efectua teste PCR-Covid și Gripă. În premieră, în cadrul Laboratorului nostru se poate efectua și determinarea cantitativă de acid nucleic (viremia) pentru virusurile hepatice HBV și HCV, precum și HIV ARN-cantitativ.

Asta, în condițiile în care, în ultima perioadă, numărul persoanelor care au nevoie de astfel de investigații medicale este în continuă creștere.

De precizat că rezultatele se eliberează în ziua respectivă iar prețul este accesibil.

Relații pentru programări sau alte detalii:

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.