La Primăria Bălăceanu e scandal! Vicele îl acuză pe primar că i-a tăiat salariul și i-a blocat accesul în birou

Se încing spiritele în primăriile din teritoriu, acolo unde se conturează rivalități între primar și aleșii locali în exercițiu. La Bălăceanu, viceprimarul Mirel Ion spune că și l-a făcut duȘman pe primarul Aurel Tulin de când a anunțat că vrea să candideze pe lista PNL.

Mirel Ion vrea să-l reclame pe superiorul său la Inspectoraul Teritorial de Muncă, pe care îl acuză de abuz în serviciu, hotărând să blocheze salariul vicelui. Mai mult, viceprimarul spune că luni s-a trezit cu încuietoarea biroului schimbată, la decizia aceluiași primar, Aurel Tulin.

”Pe data de 15 trebuia să îmi încasez salariul și am aflat că nu o să îl mai iau, prin decizie de la domnul primar. Luni, când am mers la primărie, unde aveam un birou comun, nu am putut să mai deschid, pentru că nu se mai potrivea cheia. Este un abuz din partea primarului Tulin, ca răzbunare pentru că a auzit că voi candida din partea PNL”, ne-a declarat Ion Mirel, viceprimarul din Bălăceanu.

De cealaltă parte, primarul spune că vicele său nu își merită banii, pentru că în ultima vreme nu a mai dat pe la primărie.

”Ia un salariu de peste 2.000 de lei. Păi trebuie să meriți acei bani iar domnul viceprimar nu a mai semnat condica de prezență la Primărie de vreo două luni. Nu mă deranjează că vrea să candideze, pentru că oricine e liber să o facă, ci este clar consecința absențelor de la serviciu”, a declarat primarul Aurel Tulin.

Primarul Aurel Tulin este membru PSD și are de gând să candideze pentru un nou mandat de primar al comunei Bălăceanu.

Comuna Bălăceanu este așezată în partea de est a județului Buzău, în Câmpia Râmnicului, la o distanță de 40 de kilometri de municipiul Buzău și 18 kilometri de municipiul Râmnicu Sărat.

Fii Reporter