joi, 22 februarie, 2024

Județul Buzău, vizitat de edili din Spania, între care și primul român ales primar în peninsula Iberică

Județul Buzău, vizitat de edili din Spania, între care și primul român ales primar în peninsula Iberică

Facebook
Twitter
Email

O delegaţie de primari din regiunea La Rioja – Spania și alți oficiali spanioli au participat la o întâlnire de lucru la Consiliul Județean Buzău. Printre invitati s-a numarat si Aurel Truţă, primul român ales primar al unei localităţi din Spania.

Judeţul Buzău s-a înfrăţit, recent, cu o regiune din Spania. Acordul de colaborare dintre judeţul Buzău şi Guvernul Comunităţii Autonome din La Rioja prevede promovarea efectivă şi concretă a relaţiilor de colaborare dintre cele două administraţii si atragerea unor fonduri europene.

Acesta a fost și scopul întâlnirii de lucru de la Consiliul Judeţean Buzau, la care au participat mai mulţi primari din regiunea La Rioja – Spania, dar și alti oficiali spanioli.

Printre invitati s-a numarat si Aurel Truţă, primul român ales primar al unei localităţi din Spania. Oaspeții n-au venit cu mâna goală în vizită la Buzău și au adus suveniruri din zona lor.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.