vineri, 19 aprilie, 2024

Județul Buzău, sub cod galben de intensificări ale vântului în următoarele ore

Județul Buzău, sub cod galben de intensificări ale vântului în următoarele ore

Facebook
Twitter
Email

Administrația Națională de Meteorologie a emis marți mai multe atenționări nowcasting Cod galben de intensificări ale vântului, valabile, în următoarele ore, în 12 județe. La Buzău, vântul va depăși 80 km/h la rafală.

Astfel, potrivit meteorologilor, până la ora 16:00, în județele Iași, Botoșani, Neamț și Suceava, în zonele joase de relief, vântul va avea la rafală viteze în general între 55-65 km/h, izolat 75-80 km/h. La munte, la peste 1.500 metri, va prezenta intensificări care vor atinge și depăși 90-100 km/h, spulberând zăpada.

De asemenea, în zona de munte a județelor Buzău, Prahova, Argeș și Dâmbovița vântul va avea intensificări care vor atinge și depăși la rafală 70-80 km/h, iar pe crestele montane 80-90 km/h, spulberând zăpada.

Tot până la ora 16:00, într-o serie de localități din județele Buzău și Călărași se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge și depăși la rafală 55-60 km/h.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.