miercuri, 22 mai, 2024

Jocuri de păcănele noi și unde le poți încerca în 2022

Jocuri de păcănele noi și unde le poți încerca în 2022

Facebook
Twitter
Email

Începe anul 2022 în forță cu aceste jocuri de păcănele noi de la cei mai prestigioși dezvoltatori și află unde le poți încerca pe bani reali în România!

Sloturi noi la care să rotești în 2022 și cazinourile unde le găsești

Dacă îți place mereu să fii la curent cu ultimele lansări din domeniul jocurilor de noroc, ai șansa să fii conectat în doar câteva minute cu sloturi, jocuri de masă și jocuri de cărți noi la cazinourile românești. Aproape toți operatorii din țara noastră oferă o secțiune de păcănele noi – ceea ce diferă, însă, este frecvența cu care sunt adăugate titlurile noi și, bineînțeles, lista de dezvoltatori de software din care poți alege.

Vestea bună este că 2022 se anunță deja a fi un an productiv pentru studiourile de gaming internaționale, astfel că din prima lună au început să apară lansări explozive, profitabile și inovatoare din punct de vedere al funcțiilor bonus și opțiunilor de gameplay oferite. Iată 3 sloturi noi la care să rotești în 2022 și cazinourile unde le poți încerca gratis sau pe bani reali:

Gonzo’s Gold a fost una dintre cele mai așteptate continuări ale seriei Gonzo a celor de la NetEnt, serie care urmărește aventurile exploratorului spaniol cu același nume în orașul de aur pierdut, El Dorado.

Seria cuprinde și alte sloturi populare la cazinourile din țara noastră – clasicul Gonzo’s Quest și jocul cu gazdă live Gonzo’s Treasure Hunt Live.

Gonzo’s Gold a fost lansat la finele anului 2021 și a ajuns în scurt timp și la cazinourile din țara noastră – îl poți încerca demo sau pe bani reali la Frank Casino.

Slotul are 5 role, 5 rânduri, o mecanică de plată Cluster și o rată de câștig de 96.11%. Te așteaptă și runde bonus cu rotiri gratuite și simboluri expansive.

Scroll of Dead este un slot cu tematică egipteană nou apărut pe piață. Lansarea face parte din seria Dead a celor de la Play’N GO, alături de alte sloturi cunoscute deja de pariorii români – Book of Dead, Ghost of Dead etc.

Scroll of Dead are 6 role, 3 rânduri și 10 linii de plată fixe și poate fi încercat inclusiv de pe telefon. Îl găsești pe Vlad Cazino. Slotul oferă o rată de plată peste medie de 96.28%, simboluri scatter, rotiri gratuite și o funcție Gamble.

Buffalo Trail este un joc de păcănele cu animale sălbatice din portofoliul celor de la BF Games. Slotul a fost adăugat recent pe platforma Netbet, astfel că poți juca și gratis, de pe orice device, direct din browser. Buffalo Trail se desfășoară în sud-vestul Americii, iar rolele sunt populate de lupi, bizoni și vulturi.

Slotul are 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de plată fixe. Rata de câștig estimativă este de 96.16%. Printre funcțiile bonus oferite se numără și rotirile gratuite – poți obține 8,16 sau 24 în funcție de numărul de simboluri scatter speciale care apar pe role.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură