Jandarmii buzoieni au confiscat un vehicul folosit la transportul ilegal de lemne

În timp ce patrulau în zona Mânzălești din judeţ, jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Berca au observat o autoutilitară încărcată cu lemne, pentru care, în prima fază, şoferul avea actele legale. Pentru că a fost prins cu încă un transport, în baza acelorași documente, șoferul s-a ales cu amendă și buy xanax online confiscarea autoutilitarei.

Mai târziu, în timpul patrulării, echipajul a observat aceeași autoutilită încărcată cu lemne pentru a doua oară trecând prin zonă, au oprit-o cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de https://health-e-child.org/buy-modalert-online/ Poliție Mânzălești, verificând încă o dată avizul de însoțire pentru cantitatea de 2,45 m3 de material lemnos.

Buzoianul a recunoscut faptul că a folosit același aviz de însoțire și pentru cel al doilea transport. În consecință, jandarmii au confiscat autoutilitara folosită pentru transport, precum și materialul buy adderall lemnos, fiind predat Ocolului Silvic Vintilă Vodă şi au sancţionat persoana în cauză cu amendă în cuantum de 5.000 lei pentru “expedierea şi/sau transportul materialelor lemnoase în mod repetat, în baza aceluiaşi aviz de însoţire”.

Fii Reporter