sâmbătă, 9 decembrie, 2023

Jaf în stil imaginar la o bancă din Buzău. Dorel a scos zeci de poliţişti şi jandarmi în stradă

Jaf în stil imaginar la o bancă din Buzău. Dorel a scos zeci de poliţişti şi jandarmi în stradă

Facebook
Twitter
Email
Agitație la dispeceratul unei firme de pază din municipiul Buzău, după ce alarma de efracţie a răsunat minute în şir, marţi după-amiază, la sediul unei bănci de pe strada Transilvaniei. Pentru că incidentul părea a fi unul destul de grav, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de la forţele de intervenţie rapidă ale jandarmeriei şi poliţiei dar şi de la firma de pază care asigură securitatea băncii.

Perimetrul a fost rapid izolat iar forţele de reacţie tocmai se pregăteau să anihileze evenutalii “infractori” care “dădeau lovitura”. După o inspecţie ca la carte, oamenii legii s-au lămurit că nu aveau de-a face decât cu o alarmă falsă declanşată din greşeală.
 
În sediul sucursalei bancare se lucra de zor la schimbarea unei uşi de la casierie iar un muncitor zelos a apăsat din greşeală butonul de panică. În urma acestui incident, activitatea sucursalei bancare a fost oprită mai bine de o oră.
 

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.