sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Isprava unui copil din Râmnicu Sărat: a furat o maşină dintr-o benzinărie şi a plecat la plimbare

Isprava unui copil din Râmnicu Sărat: a furat o maşină dintr-o benzinărie şi a plecat la plimbare

Facebook
Twitter
Email

Un copil din Râmnicu Sărat a fost ieri protagonistul unui eveniment mai puţin obişnuit. În timp ce se afla în preajma unei benzinării, copilul a văzut o maşină cu cheile în contact şi, pentru că proprietarul nu era în apropiere, s-a urcat la volan şi a pornit cu maşina pe drumurile din oraş. Când a ieşit din benzinărie şi a văzut că îi lipseşte maşina, proprietarul autoturismului a sunat la 112 pentru a anunţa evenimentul. Imediat după primirea apelului, o patrulă de poliţie rutieră a oprit în trafic autoturismul dat în consemn, la volanul căruia a fost identificat minorul.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, iar poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat continuă cercetările.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.