Invitație la deschiderea circuitului dedicat exclusiv posesorilor de biciclete, trotinete şi role

Vești bune pentru posesorii de biciclete, trotinete şi role,care se vor putea plimba pe un circuit lung de 5,4 kilometri, ce include zona Crâng şi Calea Eroilor. Traseul denumit „Inelul verde”.va fi inaugurat duminică 22 septembrie de la.ora 10.00.

Pe 22 septembrie, Primăria Buzău va inaugura primul „Inel verde” al oraşului, un traseu lung de 5,4 kilometri în jurul şi în interiorul Parcului Crâng.

La eveniment sunt invitaţi toţi buzoienii, în special cei care se deplasează cu biciclete, trotinete, role sau alte mijloace de transport nepoluante.

Pista de biciclete va porni de la Poarta Crângului, va continua pe Bulevardul Mareşal „Alexandru Averescu” şi pe Calea Eroilor,  apoi pe Aleea Căprioarei, Obelisc şi înapoi la Poarta Crângului.

Conducerea Primăriei Buzău anunţă că astfel doreşte să încurajeze mersul cu bicicleta sau cu trotineta, în detrimenul maşinilor sau motocicletelor, care poluează atmosfera.

În acelaşi context, edilul Constantin Toma anunţă că, pe viitor, va supune dezbaterii publice un proiect care prevede interzicerea autovehiculelor în centrul municipiul Buzău.

Invitatie pt buzoieni-page-001

 

Fii Reporter