Învățătoare din Cândești, dată în urmărire națională. A dispărut după ce a aflat că trebuie să se interneze într-un spital

Polițiștii din Buzău caută o tânără, de 35 de ani, dată de dispărută de familie sâmbătă. În noaptea de joi spre vineri, Cristina Păun, învățătoare la școala din Cândești, ar fi suferit o depresie.

UPDATE Tânăra învățătoare a fost găsită pe raza comunei Bisoca. Apropiații spun că s-ar fi refugiat la Mănăstirea Poiana Mărului. Ea a fost preluată de polițiștii de la Sărulești și va fi încredințată rudelor. Tânăra ar fi spus plecarea ei de-acasă ar avea legătură cu discuțiile pe care le-a avut cu părinții.

Sâmbătă ar fi mers cu tatăl și sora ei la un cabinet psihologic din municipiul Buzău. Tânăra a fost evaluată, iar când a auzit că ar trebui să se interneze la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca, a plecat de lângă ai ei și de atunci este de negăsit.

Sâmbătă, rudele au cerut ajutorul Poliției, iar femeia a fost dată în urmărire la nivel național.

Potrivit apropiaților fetei, vineri dimineață s-ar fi spovedit la un preot de la Catedrala „Sf Sava”, apoi a plecat la Cândești, la școala unde este învățătoare.

După prânz ar fi revenit acasă, dar după câteva ore a plecat fără să anunțe, la o prietenă din cartierul Dorobanți, unde a și înnoptat.

Sâmbătă dimineață a mers cu părinții la un cabinet psihologic din centrul orașului și după ce a aflat că ar putea fi internată la Spitalul de la Săpoca, a părăsit cabinetul, motivând că vrea să ia puțin aer și de atunci este de negăsit.

Prietenii s-au mobilizat și au cerut ajutor pe Facebook pentru găsirea tinerei.

„Tânăra se numeşte Cristina Paun şi are următoarele semnalmente:
– înălţime 1.82 m, ochi căprui, faţa ovală, păr mediu castaniu închis, constituţie atletică, 58 kg.
La data dispariţiei era imbrăcată cu o bluza (ie) albă cu câteva cusături sau flori roșii cusute sus, esarfa albă, blugi albaștri largi, sandale joase albastre.
Toţi cei care pot da relaţii în vederea localizării persoanei dispărute să anunţe la tel 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.
Sau contactați-mă vă rog la numărul: 0766251439 Mihaela”, este mesajul distribuit pe site-ul de socializare.

Fii Reporter