sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VIDEO Intervenție a pompierilor buzoieni, pentru eliberarea unui copil blocat în casă

VIDEO Intervenție a pompierilor buzoieni, pentru eliberarea unui copil blocat în casă

Facebook
Twitter
Email

Pompierii au intervenit, joi, pe strada Stejarului din Buzău, pentru deblocarea ușii unui apartament în care rămăsese încuiată pe dinăuntru o fetiță în vârstă de 3 ani. Mama copilei a ieșit din casă pentru scurt timp, însă în urma ei ușa s-a blocat printr-un sistem de siguranță.

Mama fetiței s-a panicat și a sunat la 112, în urma apelului deplasându-se la intervenție un echipaj de descarcerare și unul de căutare-salvare de la ISU Buzău.

Pentru că apartamentul era la etajul al doilea al blocului, salvatorii au evitat măsura spargerii ușii, preferând să intre pe fereastră și să deschidă ușa din interior. Potrivit pompierilor, mama a ajuns la copil după 30 de minute de la efectuarea apelului la 112. Intervenția efectivă a durat zece minute.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton