vineri, 29 martie, 2024

Inculpații din lotul „Beganu” care și-au recunoscut faptele ca să scape mai repede de proces au aflat răspunsul magistraților

Inculpații din lotul „Beganu” care și-au recunoscut faptele ca să scape mai repede de proces au aflat răspunsul magistraților

Facebook
Twitter
Email
Curtea de Apel Ploiești a respins cererea a doi inculpați din dosarul retrocedărilor ilegale a peste 5 mii de hectare de pădure din zona Gura Teghii de a fi judecaţi în procedură simplificată, în ciuda faptului că şi-au recunoscut faptele. Cei doi sunt Liliana Panaete, secretarul primăriei Gura Teghii, şi juristul Ştefan Feraru. 

“Respinge cererile formulate de către inculpaţii Panaete Liliana şi Feraru Ştefan de judecare a acestora potrivit procedurii de recunoaştere a învinuirii. Respinge cererile formulate de către părţile civile Erbiceanu Constantin şi Bercu Voica privind luarea măsurilor asiguratorii faţă de inculpaţii Ceteraş Gheorghe, Beganu Paul, Lefter Alexandru, Toader Neculae, Irimia Ion, Vasile Mihail Cosmin, Moiseanu Eduard Gabriel, Poenaru Gheorghe Petre Vlad, Buleandră Maria, Feraru Ştefan, Panaete Liliana şi Constantin Anton. Respinge cererea formulată de SRN Silvirom Nawaro GMBH SCS privind scoaterea sa din cauză şi dispune menţinerea acestui participant în procesul penal în calitate de alt subiect procesual. Cu contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare în ceea ce priveşte soluţia asupra cererilor privind luarea măsurilor asiguratorii. Cu apel odată cu fondul cauzei pentru celelalte dispoziţii”, se arată în încheierea de ședință.
 
Completul de la Curtea de Apel Ploieşti, unde se judecă dosarul, a respins astăzi atât cererea celor doi inculpaţi cât şi a două dintre părţile civile din dosar cu privire la luarea măsurilor asiguratorii faţă de o parte dintre inculpaţi. Noul termen de judecată a fost fixat pentru 23 februarie.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.