sâmbătă, 18 mai, 2024

INCREDIBIL! VIDEO Doi polițiști, anchetați de procurori pentru că au condus mașinile de serviciu fără permis

INCREDIBIL! VIDEO Doi polițiști, anchetați de procurori pentru că au condus mașinile de serviciu fără permis

Facebook
Twitter
Email

Doi polițiști de la Posturile de Poliție din Merei și Lopătari au fost descoperiți că au condus mașinile de serviciu dar și propriile autoturisme, deși nu au deținut niciodată un permis de conducere. Conducerea IPJ a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău. În acest caz, procurorii au demarat cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere. „Dosarele au fost înregistrate urmare a sesizării din oficiu a I.P.J. Buzău, iar În prezent se află în faza actelor premergătoare. Cu ocazia cercetărilor ce se vor efectua urmează să se stabilească perioada în care s-a desfășurat activitatea infracționala, respectiv intervalul de timp în care au condus autovehiculele Poliției, fără a poseda permis de conducere”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.

Cei doi polițiști ar fi condus fără permis atât mașini de Poliție, cât și autoturismele proprii. Cei doi polițiști vizați de ancheta procurorilor lucrează în Poliție de peste 20 de ani. Agentul din localitatea Merei a terminat Școala de Agenți de Poliție în anul 1987 în timp ce agentul de la Lopătari a fost încadrat direct în cadrul IPJ Buzău în anul 1992.

Unul dintre ei a intrat în concediu medical, iar celălalt a rămas în activitate fără a mai avea voie să se apropie de vreo maşină din parcul auto al Poliţiei.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.