duminică, 5 mai, 2024

Incident șocant la Centrul pentru victimele violenței în familie din Râmnicu Sărat. O beneficiară a fost înjunghiată de concubin

Incident șocant la Centrul pentru victimele violenței în familie din Râmnicu Sărat. O beneficiară a fost înjunghiată de concubin

Facebook
Twitter
Email

Marți după-amiază, o femeie în vârstă de 41 de ani, găzduită în centru, a fost înjunghiată cu un cuțit de concubinul său, care venise în vizită. În urma agresiunii, victima s-a ales cu mai multe plăgi la nivelul capului și a fost transportată la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar cercetările în acest caz continuă.

Ieri dupa-amiază, un apel la 112 anunța că la Centrul de recuperare pentru victimele violenței în familie din Râmnicu Sărat o femeie a fost înjunghiată. La fața locului s-au deplasat polițiști, dar și o ambulanță, care a transportat de urgență victima la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

Polițiștii au făcut cercetări la centrul unde s-a produs incidentul șocant. La sfârșitul vizitei la concubina sa, un bărbat de 43 de ani, pe fondul unui conflict spontan, a scos un cuțit și a înjunghiat-o pe aceasta. Imediat a fugit de la locul faptei, însă la scurt timp a fost prins de politiști la Focșani.

Potrivit reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protectia Copilului Buzău, instituție în subordinea căreia se află centrul în care s-a produs incidentul, vizita s-a desfășurat cu acordul femeii. Mai mult, întâlnirea dintre beneficiară și concubinul său s-a desfășurat sub supravegherea specialiștilor centrului.

Femeia înjunghiată este internată la secția de chirurgie a Spitalului Municipal, iar medicii spun că se află în afara oricărui pericol. Aceasta este din Râmnicu Sărat, stătea în Centrul de recuperare pentru victimele violenței in familie din luna ianuarie și chiar fusese sprijinită să-și găseasca un loc de muncă la o secție de confecții.

Centrul de recuperare pentru victimele violenței în familie s-a deschis în urmă cu aproape doi ani la Râmnicu Sărat, are o capacitate de 12 locuri, iar aici sunt găzduite pentru o perioadă de cel mult 6 luni victimele violenței domestice femei, copii, mame cu copii, pentru care se impune separarea de agresor.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.