joi, 22 februarie, 2024

Încep lucrările de reabilitare și modernizare la bulevardul Unirii, din municipiul Buzău

Încep lucrările de reabilitare și modernizare la bulevardul Unirii, din municipiul Buzău

Facebook
Twitter
Email

Primul tronson care va intra în lucru este cel situat între podul Mărăcineni și giratoriul cu avion. Taficul auto se va desfășura pe câte un sens de mers pe jumătate din bulevard, cu restricții de circulație.

Peste două săptămâni, bulevardul Unirii se va transforma în șantier iar circulația auto și pietonală va fi extrem de dificilă.

Odată cu finalizarea străzii Transilvania, o parte dintre echipele care lucrează acolo se vor muta pe noul șantier și vor începe lucrul la reabilitarea și modernizarea celui mai mare bulevard din oraș.

Traficul auto va fi restricționat în zona de șantier iar sensurile de mers vor fi separate.

Șantierul va fi foarte complex pentru că se va lucra simultan, atât la carosabil, cât și la trotuare și la utilități.

O soluție extremă pentru ca șantierul să funcționeze la cote maxime și traficul auto să se desfășoare fluent, ar fi devierea parțială a circulației auto pe șoseaua de centură.

Deoarece reabilitarea bulevardului Unirii necesită doar frezarea carosabilului și turnarea a două straturi de asfalt, se speră ca lucrările pe segmentul dintre podul Mărăcineni și giratoriul cu avion să se desfășoare în ritm alert, fără blocaje rutiere.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.