VIDEO Incendiu puternic la un depozit de mobilă din Zona Industrială a municipiului Buzău

Un depozit de mobilă din zona industrială a municipiului Buzău a fost cuprins de flăcări, luni seara. Flăcările s-au extins și către o clădire din vecinătate.

Potrivit ISU Buzău, incendiul a izbucnit în jurul orei 18.00 la un depozit de mobilă. Focul a cuprins apoi o a doua clădire în care erau depozitate materiale textile.

- Promo -

”Incendiul se manifestă pe o suprafață aproximativ 250 de metri pătrați. El a fost localizat după o oră de intervenție, se lucrează la lichidare”, transmite ISU Buzău.  VIDEO

La fața locului au ajuns peste 20 de subofițeri și doi ofițeri cu 4 ASAS, autospecială de salvare de la înălțime, autospecială de descarcerare, o cisternă și o ambulanță SMURD, toate forțele fiind din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău. VIDEO

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat la depozit, arzând toată mobila din interior, focarul cuprinzând totodată și clădirea invecinată în care erau depozitate materiale textile.

În același timp, datorită mobilizării rapide a pompierilor buzoieni, celelalte clădiri învecinate, situate foarte aproape de cea incendiată, au fost salvate împreună cu bunurile ce se aflau înăuntrul acestora, în acest moment incendiul fiind localizat, lucrându-se la lichidare.

Fii Reporter