duminică, 14 iulie, 2024

Incendiu, la Cochirleanca. Trei persoane au nevoie de îngrijiri medicale de urgență

Incendiu, la Cochirleanca. Trei persoane au nevoie de îngrijiri medicale de urgență

Facebook
Twitter
Email

Intervenție a pompierilor, la Cochirleanca: trei victime, inclusiv un adolescent cu arsuri grave, au rezultat în urma unui incendiu care a cuprins o anexă gospodărească.

Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească de pe raza localitatății Cochirleanca, eveniment soldat cu victime.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați, este localizat și se acționează pentru lichidare în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență.

„În urma incendiului au rezultat trei victime: o persoană de sex feminin cu atac de panică și două persoane de sex masculin în vârstă de aproximativ 17, respectiv 55 de ani ce prezintă arsuri de gradul 2 și 3 cărora li se acordă îngrijiri medicale de echipajele SMURD și SAJ”, a transmis ISU Buzău.

La fața locului sunt prezente două autospeciale de stingere, o autocisternă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentelor de Pompieri Buzău și Râmnicu Sărat.

Arsurile de gradul 2 și 3 sunt considerate grave și necesită îngrijiri medicale specializate.

UPDATE 22.00

Incendiul a fost lichidat. Cele două victime cu arsuri la membrele inferioare au fost transportate la UPU Buzău de echipajele SMURD și SAJ. Forțele ISU se întorc la bază.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.