joi, 28 martie, 2024

Incendiu într-un apartament din Râmnicu Sărat. Bucătăria unei bătrâne a luat foc de la un scurtcircuit electric

Incendiu într-un apartament din Râmnicu Sărat. Bucătăria unei bătrâne a luat foc de la un scurtcircuit electric

Facebook
Twitter
Email

Mai mulți locatari din cartierul Costieni, municipiul Râmnicu Sărat, au sunat la 112 pentru a anunța că au auzit o bubuitură într-un apartament de la etajul unu. Ajunși la locul indicat, pompierii au găsit bucătăria distrusă de incendiu și un fum gros în toată locuința care îi aparține unei bătrâne. Proprietara nu era acasă.

Mobilierul bucătăriei ardea mocnit iar incendiul se putea extinde în toată casa, dacă bubuitura produsă de o răbufnire, probabil a unui vas sub presiune, nu alarma vecinii. Pompierii au pătruns în apartament, unde au găsit un câine în viață. Nu au descoperit geamuri sparte sau uși deteriorate, care să fi indicat vreo explozie, așa cum anunțaseră vecinii prin apelul la 112.

Mobilierul din bucătărie a fost carbonizat, iar fumul a pătruns în tot apartamentul. Pompierii fac cercetări pentru a descoperi cauza incendiului iar primele rezultate îi conduc către varianta unui scurtcircuit electric, produs la o priză aflată în spatele unui dulap.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.