sâmbătă, 15 iunie, 2024

Incendiu cu pagube uriașe, la o fermă aflată între Florica și Glodeanu Siliștea

Incendiu cu pagube uriașe, la o fermă aflată între Florica și Glodeanu Siliștea

Facebook
Twitter
Email

Un tractor, un camion şi 27 de tone de cereale au ars, sâmbătă seara, într-un incendiu izbucnit la o fermă situată între localităţile Florica şi Glodeanu Siliştea, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău.

Intervenţia pompierilor a durat peste patru ore. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autocisternă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Buzău, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni şi o autospecială din cadrul SVSU Glodeanu Siliştea.

La sosirea echipajelor, construcţia ardea generalizat. În urma incendiului nu au fost înregistrate victime, în schimb pagubele materiale au fost însemnate.

A ars ferma pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp, dar şi 27 de tone de cereale, un tractor şi un camion, transmite ISU Buzău. Potrivit autorităţilor, focul ar fi pornit de la un coş de fum deteriorat.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.