Încă un sens giratoriu, pe E 85, aproape de municipiul Buzău

Autoritățile au decis să amenajeze un sens giratoriu pe drumul european E 85, la intersecția cu drumul județean 203 K Mărăcineni – Robeasca. Anunțul a fost făcut de președintele CJ, Petre Emanoil Neagu.

Lucrarea va fi realizată de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Potrivit lui Neagu, în primăvara anului 2018 va fi deschis șantierul pentru amenajarea giratoriului din intersecția de la Gura Câlnău.

Până atunci, va fi semnat contractul de finanțare a proiectului privind modernizarea drumului județean 203 K pe tronsoanele Mărăcineni – Robeasca și Mărăcineni – Podul Muncii.

”Sensul girtoriu va fi pe E85, la Autorola, intersecţia drumului judeţean 203K cu drumul european E85. Acolo vor începe lucrările în primăvară, mai ales că săptămâna viitoare o să semnăm şi contractul de finanţare pe fonduri europene pentru tronsonul Mărăcineni-Robeasca. Până la jumătatea lunii se va termina soluţionarea contestaţiilor, mă refer la tronsonul de drum 203K, Mărăcinei – Podul Muncii şi cred că spre sfârşitul lunii voi da ordinul de începere a lucrărilor să se reabiliteze în totalitate tronsonul de drum Mărăcineni-Podul Muncii”, a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele CJ Buzău.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI