joi, 29 februarie, 2024

Încă un nume, pe lista vedetelor lăsate fără permis auto în Buzău. Liviu Vârciu a filmat întâlnirea cu poliția VIDEO

Încă un nume, pe lista vedetelor lăsate fără permis auto în Buzău. Liviu Vârciu a filmat întâlnirea cu poliția VIDEO

Facebook
Twitter
Email

Liviu Vârciu a fost surprins de radar conducând cu 107 Km/h, în localitate, motiv pentru care s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile, dar şi cu o amendă consistentă. Multe vedete și politicieni au rămas fără permis de conducere pe drumurile din județul Buzău.

Totul s-a întâmplat pe 4 februarie, pe Drumul European, în localitatea Poșta Câlnău, fix pe o porțiune cu limita de viteză de 50 km/h.

Polițiştii rutieri din Buzău i-au reținut permisul de conducere lui Vârciu în timp ce acesta filma pentru canalul său de YouTube. În imagini se vede că acesta este surprins că se afla în localitate, spunând că era convins că limita de viteză era de 70 kilometri pe oră.

„Ce-am făcut?”, l-a întrebat Liviu Vârciu pe polițistul care l-a oprit în trafic. ”Ați fost înregistrat cu aparatul radar cu 107 km la oră în localitate. Asta înseamnă că măsura de reținere a permisului (..) plecați cu o dovadă de 15 zile și cu o perioadă de suspendare de 90”, i-a explicat polițistul de la Rutieră lui Liviu Vârciu.

 

”Tre să dau examen?”, a cerut lămuriri vedeta de la Antena 1. ”Se dă examenul, da, 13 din 15 întrebări, ulterior beneficiați de reducere la 30 de zile, după ce promovați examenul”, a detaliat polițistul.

Poliţiştii buzoieni de la Rutieră sunt cunoscuţi ca fiind unii dintre cei mai intransigenţi. În ultimii ani, ei au lăsat fără permis mai multe vedete care s-au luat la întrecere cu legislaţia rutieră.

În 2011, oliţiştii buzoieni i-au săltat permisul Andreei Mantea, după ce au prins-o conducând cu viteză foarte mare pe Drumul European E 85, lângă localitatea Racoviţeni.

Şoferiţa se afla la volanul unui BMW X5 şi a trecut cu 154 de kilometri pe oră prin dreptul radarului amplasat la ieşirea din localitate. Pentru că a circulat cu viteză peste limita admisă, a rămas fără permis pentru trei luni.

În august 2005, un agent de la Serviciul Politiei Rutiere Buzău a amendat-o cu un milion de lei pe fiica preşedintelui Traian Băsescu şi i-a suspendat acesteia carnetul de conducere pentru o perioadă de trei luni, fiindcă a rulat cu 110 km pe oră. Ioana Băsescu mergea spre o localitate din Moldova, pentru a duce ajutoare unor sinistraţi.

Tot în 2005, vedeta de atunci a Antenei 1, Andrei Zaharescu, a rămas fără permis după ce a fost înregistrat de radar în dreptul localităţii Limpeziş circulând la volanul Citroen-ului său, cu viteza de 118 km pe oră.

La sfârşitul lunii aprilie 2007, intrepreta Luminiţa Anghel s-a ales cu permisul suspendat şi amendă, după ce a fost surprinsă pe drumurile din judeţul Buzău circulând cu o viteză de 155 de kilometri pe oră.

Pe lista vedetelor care au rămas fără permis de conducere în judeţul Buzău se numără şi Pepe, care, în mai 2007, a fost detectat de radar conducând cu 115 kilometri pe oră. Artistul a fost depistat pe E85, în localiatatea Oreavu, la numai câteva zile după colega sa de breaslă, Luminiţa Anghel.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.