miercuri, 21 februarie, 2024

Încă o tentativă de omor, pe masa procurorilor buzoieni. Un cioban cuțitar și-a băgat un coleg în spital

Încă o tentativă de omor, pe masa procurorilor buzoieni. Un cioban cuțitar și-a băgat un coleg în spital

Facebook
Twitter
Email
Un bărbat în vârstă de 27 de ani este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă după ce, în urma unei altercații, a rănit din greșeală un bărbat. Incidentul a avut loc ieri după-miază, la o stână de pe raza comunei buzoiene Săhăteni. Bărbatul rănit a fost transportat la spital, cu o rană la abdomen. 

Un bărbat din comuna buzoiană Săhăteni a ajuns la spital, duminică după-amiază, în urma unei altercații. Incidentul s-a produs la o stână aflată pe raza comunei Săhăteni, în jurul orei 17.00. Pe fondul unor neînețelegeri mai vechi, doi angajați ai stânei s-au luat la ceartă, după care au început să se îmbrâncească.
 
La un moment dat, unul dintre ciobani, un tânăr de 27 de ani, a scos un cuțit. Încercând să îi despartă, unul dintre martori, un bărbat de 36 de ani, a fost înjunghiat din greșeală. Patronul stânei a fost cel care a anunțat evenimentul la 112.
 
Tânărul care și-a înjunghiat din greșeală colegul de serviciu este acum cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă. Cum starea bărbatul internat acum în Reanimare este destul de gravă, există posibilitatea ca încadrarea faptei să se schimbe în tentativă de omor. Asta, dacă medicul legist care îl va examina va decide că loviturile primite i-au pus viaţa în pericol.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.