vineri, 23 februarie, 2024

Încă o comună din județul Buzău cu restricții impuse de autorități

Încă o comună din județul Buzău cu restricții impuse de autorități

Facebook
Twitter
Email

O nouă localitate din județul Buzău a depășit pragul de două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus la mia de locuitori. Este vorba despre comuna Vâlcelele, unde au fost depistate numai trei cazuri COVID-19, dar care a făcut ca rata de incidență să fie de 2,15 la mia de locuitori.

Astfel, în următoarele 14 zile, locuitorii sunt obligați să respecte pe lângă regulile deja știute, respectiv purtatul măștii în aglomerație și spații închise, și alte restricții.

Prima comună în care a fost depășit pragul de 2 cazuri la mia de locuitori a fost Țintești, dar între timp incidența îmbolnăvirilor a scăzut sub acest prag.

În weekend, Direcția de Sănătate Publică a raportat 127 de noi infectări, iar, în ultimele 24 de ore, 28 de buzoieni au aflat că au coronavirus. Dintre aceștia, 11 s-au testat în laboratoare private după ce au început să aibă semne de boală.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.