joi, 29 februarie, 2024

Încă 71 de persoane din județul Buzău au fost confirmate cu coronavirus

Încă 71 de persoane din județul Buzău au fost confirmate cu coronavirus

Facebook
Twitter
Email

O nouă creștere a numărului de noi îmbolnăviri cu coronavirus, în județul Buzău, dar și un nou deces au fost raportate de autorități.

Este vorba despre un bărbat de 75 de ani, care, după confirmarea cu SARS-CoV-2, a fost transferat la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat. Pacientul decedat avea comorbidități.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județ au fost confirmate 71 de cazuri noi de COVID-19, 25 pacienți fiind diagnosticați în laboratoare private de analize, iar unul la o unitate sanitară din alt județ.

Cei 71 de pacienți nou confirmați au vârste cuprinse între 20 și 90 de ani.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 7.702, 6.490persoane fiind declarate vindecate și externate.

De asemenea, 791 de persoane se află în carantină, iar 871 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 199.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.