miercuri, 24 aprilie, 2024

În timp ce părinții dormeau, o adolescentă din Buzău a fugit de acasă în toiul nopții

În timp ce părinții dormeau, o adolescentă din Buzău a fugit de acasă în toiul nopții

Facebook
Twitter
Email

Poliţiştii din Buzău au dat în urmărire o adolescentă de 15 ani, care ar fi plecat voluntar de acasă, din localitatea Rușețu. Fata a părăsit domiciliul în toiul nopții, în timp ce părinții dormeau.

Pe 20 iulie, în jurul orei 07.00, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Pogoanele au fost sesizați cu privire la faptul că Simona-Ramona Suciu, în vârstă de 15 ani, ar fi plecat în noaptea de 19 spre 20 iulie, de la domiciliu, din localitatea Rușețu, și nu a mai revenit.

Polițiștii au demarat de îndată verificări și activități specifice de căutare a persoanei dispărute.

Minora căutată are aproximativ 1,55-1,60 m înălțime și aproximativ 50 de kilograme, păr șaten și drept, ten deschis, ochi albaștri.

Părinții au sesizat dimineață absența fetei din casă și lipsa mai multor pantaloni și bluze. De aceea, nu se cunosc obiectele vestimentare purtate de tânără la momentul plecării, spun polițiștii.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.