De la un restaurant de lux, oamenii au mari asteptari, atat in ceea ce priveste calitatea preparatelor, curatenia din sala si din bucatarie, cat si produsele de pe masa cu ajutorul carora oaspetii isi pot adauga anumite ingrediente in mancare dupa gusturile lor. Sunt consumatori care prefera salatele cat mai naturale: cu putina sare si cu putin piper deasupra si atat. Se gandesc la salata ca la un preparat dietetic care nu ingrasa si insoteste o mancare mai grasa.
Exista insa si clienti care nu concep salata fara un strop de ulei de masline in ea sau ulei obisnuit, iar acestia vor cauta din ochi oliviere Raki pe mesele restaurantelor la care servesc masa de pranz sau cina. Olivierele Raki au efect calmant asupra psihicului turistului caruia ii este foame si a intrat in primul restaurant sa manance, dar se ingrozeste vazand aglomeratia din el. Acest lucru se intampla in preajma sarbatorilor si in sezonul estival. Mesele pline de consumatori care asteapta inseamna ca alte comenzi au fost preluate inainte si ca este mult de asteptat.
Dar ospatarii amabili au si ei o strategie. In primul rand, vin repede la masa, preiau comanda, intreaba respectuos ce pot aduce de baut si informeaza clientul despre timpul de asteptare. Nicaieri o mancare nu se face cat ar bate cineva din palme, in afara acelor preparete cunoscute sub denumirea de „minuturi”. Dupa ce sosesc sucurile sau apa plata cu lamaie si cafelele, ospatarul mai sta putin si aduce tacamurile frumos impachetate in servetele, apoi olivierele, solnita, recipientul cu otet si cele cu condimente.
Pe masura ce masa se umple, infometatul are impresia ca timpul de asteptare s-a scurtat mult si ca este foarte aproape de a baga furculita in preparatul sau si de a taia felii suculente si mici cu cutitul. El saliveaza deja la aceasta imagine din mintea sa, se linisteste si constata ca timpul trece mult mai usor.
Dar ce ar fi un restaurant fara oliviere Raki? Daca intr-o sala sunt 50 de oameni care isi doresc putin ulei in salatele lor, ar putea ei sa roage in acelasi timp ospatarii sa li se aduca ulei de la bucatarie?
Olivierele reprezinta:
-exprimarea ospitalitatii. Clientul, oaspetele trebuie sa aiba la indemana tot ceea ce are nevoie, sa manance cu placere si sa isi ajusteze preparatele gusturilor sale.
-forma de civilizatie. Ele pastreaza uleiul curat si evita varsarea acestuia, patarea fetelor de masa si a hainelor oaspetelui.
-eleganta maxima. Unii vin la restaurant tocmai datorita acestei serviri oficiale care lipseste acasa. Vrea cineva un pic de ulei in salata la domiciliu? I se intinde sticla cu ulei si se intelege ca din ea ori va pune prea putin ulei, ori va pune asa de mult, incat nu va putea sa mai manance preparatul respetiv.
Recipientele in care se pastreaza uleiul, otetul si condimentele au fost gandite economic. Ele evita risipa si dozeaza cantitatea de condimente sau de grasimi din mancare, astfel incat preparatele sa fie numai bune de mancat.
Pe mesele restaurantelor, consumatorii gasesc ci suporturi de servetele si un obiect decorativ, de aceea revin de fiecare data. Gospodinele ar trebui sa copieze toate aspectele pozitive ale servirii mesei la restaurant.
Si pe mesele de la domiciliu ar trebui sa fie: tacamuri de calitate care stralucesc de curatenie, suporturi pline cu servetele si evident: oliviere Raki.
O solnita prevazuta cu capac si cu orificii Raki costa intre 4 si 6 lei, preturile fiind foarte avantajoase. In stocul magazinului se afla sticle colorate pentru ulei si otet care costa 14, 18 lei si aduc un strop de culoare la mese. Sticlele pentru lichide sunt prevazute cu picurator, iar aspectul lor este foarte frumos.
Toate aceste accesorii care fac mesele fericite si imbelsugate si oamenii care stau in jurul lor multumiti pot fi comandate de acasa cu ajutorul unui dispozitiv, de pe site-ul magazinului Raki.
In stocul magazinului se afla o multime de produse utile, de cea mai buna calitate si foarte frumoase, la preturi accesibile, de aceea pagina oficiala a magazinului este vizitata atat de managerii restaurantelor de lux si hotelurilor de lux, cat si de gospodinele care vor sa serveasca masa celor dragi la fel ca la restaurantele de lux.
Tacamuri, farfurii de diferite forme si marimi, oale si cratite, cutite pentru carne, branzeturi si legume nu lipsesc din dotarea restaurantelor de lux si a bucatariilor gospodinelor iubitoare si atente.
Produsele pot fi analizate intr-o pauza, comandate repede, fiindca se vand foarte bine, iar livrarea se face in 2-3 zile de la plasarea comenzii.
Pentru spitale si hoteluri se poate cumpara carucior restaurant servire ospatar cu 3 niveluri, 80x50xh97cm, aluminiu cu rafturi plastic care costa 714 lei. Datorita celor trei etaje cu ajutorul lui pot fi duse in camere multe farfurii, fiind serviti cei care nu se pot deplasa la sala de mese sau nu doresc acest lucru.
Produsele pentru bucatarie sunt ordonate pe categorii sigure, cumparatorul mergand direct la grupa de produse de care are nevoie.
De aici comanda gospodinele si managerii restaurantelor, patiseriilor si cofetariilor vasele de gatit si de coacere, produse pentru servirea mesei, tavi si tot ceea ce este necesar pentru organizarea unui bufet suedez.
Vazele cu flori, scrumierele si decoratiunile au si ele rolul lor, de aceea nu trebuie sa fie uitate. Iarna, se pot alege decoratiuni in ton cu sarbatorile atat de asteptate de toata lumea. Olivierele Raki intregesc confortul unor restaurante de lux si nu pot lipsi nici din restaurantele lipsite de pretentii si nici de pe mesele gospodinelor pretentioase.