vineri, 23 februarie, 2024

Implant Studio – locul unde orice problemă dentară are o soluție

Implant Studio – locul unde orice problemă dentară are o soluție

Facebook
Twitter
Email

Dinții lipsă reprezintă una dintre cele mai grave și totodată cele mai întâlnite probleme stomatologice cu care pacienții se confruntă. Pierderea unui dinte poate genera dezechilibru major în cavitatea bucală, cauzând migrarea dinților mobili și pierderea de os în spațiul creat. Totodată, multe probleme de sănătate se pot dezvolta din cauza acestei condiții, motiv pentru care este recomandat să cauți soluții de reabilitare dentară cât mai repede cu putință. Optează pentru un implant dentar la cel mai bun pret!

Implantul dentar – soluția ideală pentru înlocuirea dinților pierduți

Oricare ar fi cauzele care au condus la pierderea dinților, implantul dentar reprezintă cea mai inovativă și eficientă soluție stomatologică de înlocuire a acestora. Această lucrare constă în inserarea unei rădăcini artificiale în os care urmează să susțină o coroană dentară, din materiale variate, care să imite întocmai dintele natural, ca formă nuanță și transluciditate, reușind să îi preia funcțiile și să le îndeplinească la același nivel. Practic, înlocuirea unui dinte cu un implant este insesizabilă atât pentru pacient, cât și pentru organism, fiind o soluție estetică și funcțională ideală.

Când se recomandă un implant dentar

Dat fiind faptul că un implant preia toate funcțiile dintelui natural, această soluție protetică este recomandată în orice situație în care pacientul se confruntă cu unul sau mai mulți dinți lipsă. Din cauza costului puțin mai ridicat, de multe ori reprezintă opțiune secundară în raport cu punțile sau coroanele, însă în anumite cazuri, implantul poate reprezenta singura soluție posibilă. Atunci când nu există legături stabile pentru realizarea altor lucrări protetice, implantul rămâne singura și cea mai sigură soluție stomatologică.

Care sunt tipurile de implant dentar dintre care poți alege

Pentru a oferi soluții adaptate tuturor problemelor dentare și suport tuturor pacienților, indiferent de bugetul de care dispun, Implant Studio propune patru variante de implantologie dintre care medicul să poată recomanda opțiunea cea mai potrivită pentru fiecare caz.

 

Implanturile Bredent blueSKY & CopaSKY – sunt cea mai avantajoasă soluție din punct de vedere financiar, asigurând biocompatibilitate ridicată și integrare osoasă rapidă, fiind ideale pentru lucrări de restaurare complexe.

 

Implantul Bredent whiteSKY – este opțiunea ideală pentru cei care sunt în căutarea unei lucrări estetice, datorită fatului că și implantul este în nuanța dintelui, pentru a nu apărea discrepanțe vizuale. În plus, fiind realizate din zirconiu, sunt recomandate celor ce se confruntă cu alergie sau intoleranță la metale.

 

Implantul Straumann ROXOLID – reprezintă una dintre cele mai utilizate soluții de reabilitare dentară dată fiind eficiența demonstrată chiar și în situații nefavorabile. Sunt recomandate chiar și pentru pacienții cu suprafață osoasă deteriorată sau cei dignosticați cu diverse probleme de sănătate care ar putea interfera cu alte soluții de implantologie, cum ar fi diabetul.

 

Implantul Straumann Pure Ceramic Implant – varianta nemetalică de implant oferită de brandul Straumann, această soluție realizată în totalitate din ceramică reprezintă o opțiune estetică desăvârșită, care impresionează totodată și prin durabilitate, chiar și în cazurile în care pacientul se confruntă cu probleme ale gingiei care, în cazul implanturilor metalice, ar fi determinat probleme de aspect.

Programează un consult la Implant Studio

Implant Studio este o clinică dentară de prestigiu, unde vei fi întâmpinat cu un portofoliu vast de servicii și o echipă de specialiști gata să te ajute să îți recapeți zâmbetul mult visat. Tot ce trebuie să faci pentru a stabili o vizită este să completezi formularul care te așteaptă pe pagina clinicii sau să apelezi la numărul de telefon afișat, să comunici problema cu care te confrunți și data la care vrei să te prezinți în cabinet.

 

Rezolvă-ți toate problemele stomatologice cu doar câteva vizite la Implant Studio, fără costuri majore!

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.