vineri, 29 martie, 2024

VIDEO Iluminatul festiv a fost aprins și în centrul Buzăului. Aici va fi amenajat un mic târg

VIDEO Iluminatul festiv a fost aprins și în centrul Buzăului. Aici va fi amenajat un mic târg

Facebook
Twitter
Email

De Ziua Națională, iluminatul festiv a fost pus în funcțiune pe absolut toate străzile din Buzău unde au fost montate ghirlande. Au fost pornite și instalațiile din centrul orașului, acolo unde va fi amenajat un mic târg de Crăciun și Anul Nou.

Acesta va fi alcătuit din câteva căsuțe din lemn. Potrivit unui anunț al autorităților locale, vor fi amplasate cel mult 40 de căsuțe din lemn în zona pietonală a străzii Cuza Vodă.

Comercianții care le vor închiria nu vor putea să vândă produse alimentare și nici băuturi, ci doar marfă industrială, produse specifice Crăciunului.

Cei care își doresc să ocupe una dintre căsuțe trebuie să depună o cerere la Primăria Municipiului Buzău, în perioada 2-3 decembrie. Ulterior, în zilele de 5 și 6 decembrie, căsuțele vor fi amplasate în centrul orașului și vor rămâne deschise până în ultima zi a anului 2020.

Anul acesta, din cauza crizei sanitare, au fost anulate spectacolele și Orășelul Copiilor. Pentru a umple toate aceste goluri, Primăria Buzău a împodobit oraşul de sărbători mult mai frumos decât în alţi ani.

Decorațiunile din acest an sunt noi, iar firma care le-a montat este din Buzău. Instalațiile au fost aprinse cu două zile în urmă, pe mai multe artere, însă doar pentru reglaje.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.