Îl mai știți pe Mihu din „Toate pânzele sus”? Se vrea director al Teatrului ”George Ciprian”

Reprezentanţii CJ Buzău au publicat numele candidaţilor pentru funcţiile de director a două dintre cele trei instituţii de cultură aflate în subordine. La Teatrul ”George Ciprian”, doi candidați au fost admiși la proba dosarelor iar proiectele de management ale acestora vor fi analizate de comisia de examen.

După proba dosarelor, au rămas în cursa pentru accederea în conducerea teatrului buzoian actualul director, Gina Chivulescu, și actorul Cristian Dumitru Șofron. Concursul va continua pe data de 5 aprilie cu proba de prezentare a proiectelor de management, iar pe 10 aprilie candidații rămași în cursă își vor susține proiectele în fața unui interviu filmat.

mihu-toate-panzele-sus-cristian-sofron_8Cristian Şofron a debutat pe marile ecrane la 13 ani, în anul 1971, în filmul „Atunci i-am condamnat pe toţi la moarte“, în regia lui Sergiu Nicolaescu. A fost distribuit ulterior în „Cu mâinile curate” (1972) şi, mai târziu, în „Toate pânzele sus” (1977).

Are 59 de ani și este vicepreşedinte al Uniunii Autorilor şi Realizatorilor de Film din România.

Actorul a făcut parte din distribuţia a două spectacole ale teatrului buzoian: ”Ah, Bacalaureatul“ (Anul 1998), ”Capul de Răţoi“ (Anul, 2004, regia Răzvan Dincă).

Fii Reporter