Iată unde pot trimite buzoienii dovada plății amenzilor de circulație

Poliția Română pune în aplicare prevederile ordonanței care stabilește noi măsuri de simplificare la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative. Astfel, buzoienii care au fost amendați de Poliție pot face dovada plății amenzii prin poșta electronică.

Mai exact, actul de identitate și dovada plății amenzii de circulație se pot trimite, scanate, pe adresa de e-mail a fiecărui inspectorat de poliție județean.

Astfel, pentru a nu mai apela la serviciile poștale sau pentru a nu vă mai deplasa la unitatea de poliție, trebuie să transmiteți dovada plății amenzii la e-mailul unității teritoriale din care face parte agentul constatator care v-a sancționat. În cazul celor sancționați pe drumuri publice din județul Buzău, actul de identitate și dovada plății amenzii de circulație se pot trimite, scanate, pe adresa de e-mail ipj@bz.politiaromana.ro.

De asemenea, nu mai este nevoie să veniți cu copie xerox a cărții de identitate pentru a obține documente eliberate de poliție. Este suficient să transmiteți copia scanată a documentului de identitate pe e-mailul inspectoratului de poliție județean.

Totodată, pentru obținerea certificatului de cazier judiciar, nu se mai solicită timbrul fiscal în valoare de 2 lei. Certificatul de cazier judiciar se eliberează, de regulă, pe loc, sau în cel mult 3 zile de la data solicitării, în situațiile în care cererea este depusă în România.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI