Iată cum a fost găsit individul care părea că vrea să se arunce de pe podul de la Mărăcineni

Misiunea declanșată sâmbătă seară zeci de polițiști, jandarmi și pompieri buzoieni, după ce o femeie din trafic a sunat la 112 spunând că pe podul de la Mărăcineni se află un bărbat care s-ar putea sinucide, s-a încheiat după ce personajul vizat a fost descoperit.

Sâmbătă seara, o femeie a sunat la ora 18.52 la 112 și ar fi declarat că în timp ce se afla în trafic a observat un bărbat care se afla pe marginea podului, în zona balustradei obiectivului, care ar fi putut să se arunce în apă.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiști, pompieri, echipaje de la Ambulanță și jandarmi care au început căutările.

La ora 22.00, căutarea persoanei posibil dispărute în zona podului Mărăcineni a fost suspendată, apoi reluată duminică dimineață.

După mai multe ore de căutări la fata locului, polițiștii și pompierii alături de jandarmi au identificat o persoană fără adapost, un barbat de 41 de ani de fel din Ploiesti, care susține că în seara precedentă s-a aflat pe pod fără a avea însă intenții sinucigase.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI