luni, 26 februarie, 2024

Hotărâre cu caracter normativ privind aprobarea regulamentului de funcționare a cimitirelor publice din municipiului Buzău

Hotărâre cu caracter normativ privind aprobarea regulamentului de funcționare a cimitirelor publice din municipiului Buzău

Facebook
Twitter
Email

Primăria Municipiului Buzău anunță cetățenii, că în şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Buzău din 19 AUGUST 2021, a fost adoptată următoarea hotărâre cu caracter normativ:

„În conformitate cu dispoziţiile art. 198, alin. (2) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, în calitate de primar al municipiului Buzău, aduc la cunoştinţă publică faptul că în şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Buzău din 19 AUGUST 2021 a fost adoptată următoarea hotărâre cu caracter normativ:

Hotărârea nr. 135/19.08.2021 pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a cimitirelor publice aparținând Municipiului Buzău.

Persoanele fizice și juridice interesate pot consulta hotărârea menţionată mai sus pe site-ul www.primariabuzau.ro.

PRIMARUL MUNICIPIULUI BUZĂU,
Constantin Toma”

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.