joi, 22 februarie, 2024

“Hannibal Lecter” de Buzău a scăpat din arest. Vezi unde a ajuns sadicul criminal care şi-a omorât mama

“Hannibal Lecter” de Buzău a scăpat din arest. Vezi unde a ajuns sadicul criminal care şi-a omorât mama

Facebook
Twitter
Email

Iulian Manole, bărbatul care şi-a omorât mama cu mânile goale a fost deferit astăzi judecătorilor de la Tribunalul Buzău cu propunere de internare într-un spital de boli mintale pentru stabilirea discernământului. Măsura a fost luată după ce ieri criminalul a făcut un adevărat circ în curtea parchetului din Buzău după ce şi-a rupt cătuşele şi a încercat să fugă.

Criminalul a putut fi legat abia după intervenţia a patru jandarmi. Pentru că anchetatorii au avut suspiciuni legate de discernământul asasinului, au propus judecătorilor internarea într-un spital de boli nervoase . „Judecătorii la propunerea Parchetului au decis ca Iulian Manole să fie transferat din arest la Spitaul de Psihiatrie din Săpoca. În câteva zile o comisie va stabili dacă fapta a fost comisa sub imperiul unei boli mintale sau nu” ne-a declarat Vasile Ardei, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.

Reamintim că fapta comisă de Iulian Manole a fost de o cruzime fără precedent în judeţul Buzău. Femeia a murit în chinuri groaznice după băiatul ei i-a scos pe viu organele interne prin vagin.

Dacă se va stabili în urma evaluării psihiatrice că bărbatul nu a avut discernământ când a comis fapta, acesta şi-ar putea petrece restul vieţii internat într-un spital de boli mintale.

CITESTE şi:

VIDEO ŞOCANT! Criminalul de la Vadu Paşii şi-a omorât mama cu mâinile goale. I-a scos organele interne prin vagin

 

VIDEO Scene incredibile astăzi la Parchetul Judeţean Buzău.Bărbatul acuzat că şi-a omorât mama, la un pas să scape din escorta poliţiei

VIDEO “Hannibal Lecter” de Buzău,cel mai violent criminal al ultimelor decenii

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.