miercuri, 22 mai, 2024

Grupare de hoţi din maşini, capturată de poliţişti. Infractorii acționau în zona Nehoiu

Grupare de hoţi din maşini, capturată de poliţişti. Infractorii acționau în zona Nehoiu

Facebook
Twitter
Email

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii au reuşit să prindă trei tineri din Nehoiu, care, în ultima vreme, le dăduseră serioase bătăi de cap. Aceştia au comis nu mai puţin de nouă furturi în Nehoiu, Siriu şi Pătârlagele, în dauna proprietarior de maşini din zonă. Într-o singură lună, aceştia au reuşit să spargă nouă maşini, din care au furat radiocasetofoane auto, staţii de emisi­e-recepţie cu antenă, boxe şi chiar un modulator FM, bunuri a căror valoare depăşeşte 3.000 de lei.

Pentru că reclamaţiile veneau pe bandă rulantă, poliţiştii au sporit patrulările pe timp de noapte în zona parcărilor şi, astfel, oamenii legii din Pătârlagele au reuşit prinderea celor trei hoţi, la scurt timp după ce comiseseră un nou furt. Iniţial, hoţii reuşiseră să dea o nouă lovitură, însă nu bănuiau că zona era supravegheată de poliţişti, aşa că au fost prinşi imediat după comiterea furtului, având asupra lor bunurile sustrase.

Cei trei tineri au fost duşi la sediul poliţiei din Nehoiu, iar cu ocazia audierilor, s-a stabilit că aceştia erau autorii celor nouă furturi reclamate de la începutul lunii în cele trei localităţi. Nu apucaseră să valorifice nimic din obiectele furate, aşa că întreg prejudiciul a fost recuperat. Unul dintre cei trei suspecţi, un tânăr de 21 de ani, cunoscut cu antecedente penale, a fost reţinut, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a grupării.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.