Greva foamei în faţa IPJ Buzău. Protestatarul acuză un şef de post că i-a întocmit dosar penal fără temei

Un bărbat din Tisău a ales greva foamei ca formă de protest față de fostul şef de post de la Tisău care i-ar fi întocmit abuziv un dosar penal. Protestatarul a stat, marți, la intrarea în sediul IPJ Buzău, cu o pancartă de gât, cerând să i se facă dreptate. După ceva timp a fost invitat în audienţă de conducerea instituţiei.

Un cetăţean din satul Pădureni, comuna Tisău, înarmat cu o pancartă de gât, afişa mesaje împotriva fostului şef de post din localitate. Bărbatul susţine că i-a fost întocmit, pe nedrept, dosar penal după ce a fost prins cu lemne tăiate de pe propriul teren.

Cetăţeanul nemulţumit vrea ca şefii IPJ să ia măsuri împotriva poliţistului. După mai bine de o jumătate de oră de protest, bărbatul a fost invitat în audienţă la conducerea IPJ.

Fostul şef de post de la Poliţia Tisău a mai intrat în atenţia superiorilor, în luna decembrie a anului trecut. Aflat în timpul liber, Romeo Manciu a fost oprit în trafic, în timp ce transporta lemne pentru care avea documente, dar nu a putut prezenta certificatul de înmatriculare şi poliţa RCA a autovehiculului, fiind amendat cu 750 de lei. Manciu activează acum la postul din Berca.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI