marți, 19 martie, 2024

Gloria Buzău, devastată de Covid-19. Șanse mari ca echipa să piardă la masa verde meciul din „Cupă” cu FCSB

Gloria Buzău, devastată de Covid-19. Șanse mari ca echipa să piardă la masa verde meciul din „Cupă” cu FCSB

Facebook
Twitter
Email

Coronavirusul creează mari probleme formației Gloria Buzău, după ce10 fotbaliști și trei membri ai staffului tehnic, au fost depistați pozitiv înaintea unui meci important. Partida dintre Gloria Buzau și FCSB, din șaisprezecimile de finală ale Cupei României, a fost anulată iar buzoienii ar putea pierde la masa verde, meciul care ar fi trebuit să se dispute luni seara.

Anunțul a fost făcut vineri de Federația Română de Fotbal care a precizat într-un comunicat, că SCM Gloria Buzău se află în incapacitatea de a evolua în șaisprezecimile de finală ale Cupei României.”Federatia Romana de Fotbal anunta ca partida de la Buzau nu se va mai desfasura, dupa ce clubul Gloria Buzau a informat FRF ca nu va putea evolua din cauza cazurilor de COVID-19. Vineri seara, SCM Gloria Buzau a informat Federatia Romana de Fotbal ca se afla in incapacitatea de a evolua in saisprezecimile de finala ale Cupei Romaniei. Formatia din Buzau ar fi trebuit sa intalneasca pe FCSB luni seara, dar a anuntat ca nu va putea evolua din cauza cazurilor de COVID-19. Cazul va fi inaintat Comisiei de Disciplina a FRF care va lua o decizie in ceea ce priveste aceasta partida”, se precizează în comunicatul de la FRF.

Formația Gloria Buzău a informat, că în afară de cele 13 cazuri depistate, testul unui alt jucător a fost neconcludent, echipa fiind practic decimată de epidemie.”Sport Club Municipal Gloria Buzau doreste sa informeze suporterii echipei de fotbal ca partida din cadrul 16-imilor Cupei Romaniei, dintre SCM Gloria Buzau si SC Fotbal Club FCSB SA, programata sa se dispute luni, 30 noiembrie 2020, cu incepere de la ora 20:45, nu se mai desfasoara. Din nefericire, in urma efectuarii testelor pentru SARS-CoV-2, a reiesit ca trei dintre membrii staff-ului tehnic si zece sportivi ai sectiei fotbal a clubului buzoian au fost depistati pozitiv, iar testul unui sportiv a fost neconcludent. Imediat a fost instituit protocolul pentru astfel de cazuri. Situatia celor paisprezece a fost comunicata atat Directiei de Sanatate Publica Buzau, cat si Federatiei Romane de Fotbal”, se precizează într-un alt comunicat remis de SCMGB.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.