vineri, 26 aprilie, 2024

Gest condamnabil al unui șofer din Buzău. A accidentat un copil după care a dispărut

Gest condamnabil al unui șofer din Buzău. A accidentat un copil după care a dispărut

Facebook
Twitter
Email
Un copil de 3 ani a fost rănit, marți, într-un accident produs pe o stradă din Buzău. O clipă de neatenție a părinților a fost nevoie pentru ca minorul să traverseze strada prin loc nepermis. A fost lovit de un autoturism iar șoferul a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ulterior de oamenii legii.

Potrivit Poliției, în timp ce conducea un autoturism din direcţia bulevardul Unirii către Şoseaua Brăilei, un buzoian în vârstă de 39 de ani a acroşat un minor care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis. În acest timp, părinții micuțului se aflau pe partea cealaltă a străzii.
 
În urma impactului, minorul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău însă, din fericire, nu a rămas internat.
 
Imediat după accident, șoferul a părăsit locul faptei, fără să-i pese de soarta micuțului pe care l-a lovit cu mașina. El a fost găsit ulterior de către polițiști. Era acasă în momentul în care oamenii legii i-au ciocănit la ușă pentru a-i cere explicații cu referire la accidentul provocat și la faptul că a părăsit locul faptei.
 
Șoferul nu a fost reținut însă s-a ales cu dosar penal.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.