joi, 30 noiembrie, 2023

Fotografulul buzoian Cătălin Ilnițchi a fost rănit în incendiul din Clubul Colectiv

Fotografulul buzoian Cătălin Ilnițchi a fost rănit în incendiul din Clubul Colectiv

Facebook
Twitter
Email
Un buzoian se află printre răniții care luptă pentru viață pe un pat de spital din București. Cătălin Ilnițchi a mers la concert în locul unui coleg de la o publicație rock pentru a fotografia evenimentul însă a fost surprins de incendiu aproape de scenă. Un alt buzoian, Bogdan Tănase, a fost la concertul trupei Goodbye to Gravity dar a plecat înainte de izbucnirea incendiului. 

Cătălin Ilnițchi are 30 de ani, este născut în Buzău, dar s-a mutat în București după perioada studenției. Pasionat de fotografie, tânărul care este și colaborator al unei reviste rock mergea des la concerte pentru a face fotografii. Vineri, la concertul din Colectiv, Cătălin a fost surprins de incendiu în apropierea scenei.
 
Cătălin Ilnițchi se află internat în comă indusă la spitalul Floreasca din București cu arsuri pe mâini, față și torace. Amicii săi de pe Facebook se roagă acum pentru sănătatea sa. 
 
Cătălin a absolvit Liceul Teoretic Al. Marghiloman din Buzău, după care a plecat în București pentru a urma cursurile Facultății de Construcții. 
 
Un alt buzoian a fost la concertul formației Goodbye to Gravity, de vineri, însă a părăsit incinta înainte să se declanșeze infernul. 
 
Bogdan Tănase a fost în Colectiv cu un prieten. Cei doi s-au postat încă de la început în apropierea intrării pentru că doreau să plece mai repede ca să ajungă la un alt club de rock din Regie unde se desfăşura un alt concert.

 
 

 
„Am fost acolo pentru exact 5 piese, după care am plecat cu prietenul Dieratte cu taxiul din fața clubului spre alt concert la Quantic în Grozăveşti, timp în care s-a petrecut nenorocirea. Mulțumesc tuturor care s-au gândit la mine. Nu pot să răspund la fiecare în parte, n-am dormit deloc, am fost cu prietenii la prietenii răniți de la Floreasca şi Colțea. Respect personalului SMURD, Ambulanței, Floreasca, Colțea, celorlalte spitale, firmelor private de securitate cu divizii medicale, voluntarilor şi donatorilor de sânge! Nu cred să pot uita vreodată ce am văzut după uşile de la primiri urgențe Floreasca”, a scris Bogdan Tănase pe contul său de Facebook.
 
Concertul trupei Goodbye to Gravity din Clubul Colectiv s-a transformat, vineri seară, într-o adevărată tragedie, soldată cu 30 de morți și peste 130 de răniți. 
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.